Winterse gezelligheid voor jong en oud

Winterfestijn Hattem

wanneer
9 dec 2022
14:00 - 21:00

Proef de gezellige winter sfeer, smul van lekkernijen, kom sfeervol shoppen en geniet van straattheater en live muziek.

Vrijdag 9 december 14.00 - 21.00 uur

Hattem is in elk seizoen prachtig en in de winter met sfeervolle verlichting des te meer. De kenmerkende Dijkpoort verlichting leidt je door de gezellige straten, de etalages zijn mooi versierd en op de kerstmarkt op het Kerkplein kun je nog verder onder dompelen in kerstsfeer.

Wanneer

-

De ideale gelegenheid om kerst inkopen te doen en in de kerstsfeer te komen is de gezellige kerstmarkt te vinden o.a. rondom het Kerkplein. Of je nu op zoek bent naar een leuk kerstcadeau, een gave kerstdecoratie of gewoon zin hebt in een vers gebakken lekkernij, je vindt het er allemaal.

Circa 70 kramen, duizenden lampjes en gezellige live muziek en zangkoren in combinatie met knetterende vuur korven zorgen voor een gezellige sfeer. Op de markt kun je o.a. terecht voor warme wollen kleding en accessoires, alsmede originele cadeaus om onder de kerstboom te leggen, maar ook van alles om je woning in Kerstsferen te brengen. Ook is er een grote verscheidenheid aan kerstkaarten, kerststukjes, handgemaakte kerstdecoraties en diverse lekkernijen.

Kom heerlijk smullen van alle lekkere producten die vers voor u worden gemaakt. Oliebollen, stroopwafels, broodje hamburger, erwtensoep met rookworst, en kinderen kunnen hun eigen broodje bakken op een stok, hoe gezellig gaat dat zijn.

Volg het laatste nieuws op onze Facebook en Instagram