evenement

Het Maelisagno Trio bij het Vriendenconcert in Hattem

wanneer
10 dec 2022
plaats
Hattem
20:15 - 22:15

Het Vriendenconcert wordt door de ‘Stichting Vrienden Kunstkring Hattem’ gratis aangeboden aan de Vrienden en de Donateurs van Kunstkring Hattem.
Voor belangstellenden zijn, uiteraard, kaarten (gereduceerd tarief) beschikbaar.

Het Maelisagno Trio treedt op in Hattem

Op 10 december treedt het Maelisagno Trio op in Hattem’s MFC de Marke. Aanvang 20:15.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 15,00
Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)
€ 7,00

Locatie

mfc de Marke

Het Vriendenconcert wordt door de ‘Stichting Vrienden Kunstkring Hattem’ gratis aangeboden aan de Vrienden en de Donateurs van Kunstkring Hattem. Voor belangstellenden zijn, uiteraard, kaarten (gereduceerd tarief) beschikbaar.

Gebruikelijk is dat de optredende musici bij het Vriendenconcert studerend of net afgestudeerd zijn aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle. Dit jaar is het Maelisagno Trio uitgenodigd. Het Maelisagno Trio won dit jaar de publieksprijs tijdens het ArtEZ kamermuziek festival.

Het Maelisagno Trio bestaat uit: Anneloes Kriek (1999, sopraan), Ilse Kok (2000, accordeoniste) en Gemma Smit (2000, celliste).

De avond wordt gevuld met werken van diverse componisten.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor belangstellenden maar uitsluitend via de website www.kunstkringhattem.nl te bestellen. Volwassenen betalen €15,-, jongeren tot 18 jaar en studenten €7,-. Kijkt U voor verdere informatie over programmering, kaarten en abonnementen op onze website www.kunstkringhattem.nl.