evenement

Langste dag van Hattem

wanneer
24 jun 2023
plaats
Hattem
08:00 - 17:00

Om het begin van de zomer te vieren bruist het centrum van Hattem op zaterdag 24 juni van de activiteiten. De vele winkels hebben speciaal voor deze dag tal van aantrekkelijke aanbiedingen en vele leuke acties.

Livemuziek
Tijdens deze gezelligheid mag live muziek natuurlijk niet ontbreken! Op diverse plekken brengen diverse muzikanten muziek ten gehore. Zoals een duo op saxofoon en gitaar die een mix van Spaanse evergreens, popnummers en heerlijke meezingers spelen. En een Nederlandstalige liedjesschrijver die vrolijke liedjes afgewisseld met gevoelige ballades en shantykoor ‘De Brûskoppen’ brengen zeemansliederen ten gehore brengt, met een hoog meezinggehalte. Eetcafé de Kruusing en Ons Genoegen organiseren ’s avonds nog een optreden samen met de Bad Shoes die tot in de late uurtjes doorgaan.

Kinderprogramma:

Wanneer

-

Locatie

Binnenstad

  • Springkussen en Twister XL op het Kerkplein
  • Op het pleintje bij het Toeristisch Informatiepunt kunnen kinderen zich professioneel laten schminken tussen 9.00 tot 13.00 uur.
  • Tekentafel met speciale Dijkpoort kleurplaat. Kom je mee kleuren?

Op zaterdag 24 juni zijn de winkels al vanaf 8.00 uur ’s ochtends geopend en bruist het in het centrum van de activiteiten. Voor alle vroege vogels zijn er in de ochtend spectaculaire aanbiedingen, voor de minder vroege vogels is er in de middag ook nog van alles te doen.