evenement

Handelaren van de Hanze AFGELAST

wanneer
14 juli - 14 okt 2023
plaats
Hattem

Kom naar centrum van Hattem en speel live het spel Handelaren van de Hanze. Waan je weer even in de Hanzetijd en kom handelen in Hanze goederen. Wie produceert de meeste producten en verdient de meeste Hattemse duiten?

LET OP: Ivm te weinig animo afgelast!

Op vrijdag 14 juli is Hattem het decor voor het spel Handelaren van de Hanze. In de pittoreske binnenstad zul je bij de verschillende Nederlandse Hanzesteden grondstoffen moeten verzamelen om je eindproduct te maken. Handel slim in o.a. graan, klei en wol zodat je brood, bakstenen of kleding kunt produceren die je uiteindelijk kunt verkopen. Want wie de meeste producten verkoopt en dus de meeste Hattemse Duiten verdient, wint het spel. Maar pas op voor de zeerover, want die is uit op jouw buit!

Wanneer

Locatie

Binnenstad

Waan je in de Hanzetijd
Met Handelaren van de Hanze waan je je weer even in het Hattem van 1450, de bloeitijd van het Hanzeverbond. Het spel is speciaal voor het Hanzejaar twee keer te spelen in Hattem. De eerste editie van Handelaren van de Hanze vindt plaats op vrijdag 14 juli om 18.30 uur in de binnenstad van Hattem en speel je in teams van 4 à 5 personen. Het spel duurt ongeveer 2,5 uur en voor het winnende team ligt een mooie prijs klaar!

Doe mee!
Kaartjes voor Handelaren van de Hanze zijn te koop via www.ticketkantoor.nl/shop/handelarenhanze of bij het Toeristisch Informatiepunt (Kerkhofstraat 2, Hattem).

Wil je niet meespelen, maar vind je het wel leuk om mee te helpen met de organisatie van het spel? Mail dan even naar info@visithattem.nl.