evenement

Kleur de Hanze in het Anton Pieck Museum

wanneer
13 november - 3 dec 2023
plaats
Hattem

Kom kleuren in het Anton Pieck Museum en laat jouw kunstwerk projecteren tussen 22 december tot en met 30 december op het Stadhuis in Hattem!

Kleur de Hanze in het Anton Pieck Museum en laat jouw kunstwerk projecteren tussen 22 december tot en met 30 december op het Stadhuis in Hattem!

Gekleurde stadhuis
In elke Hanzestad zijn 1 of meerdere gebouwen omgezet in een kleurplaat, die bewoners, bezoekers, kunstenaars, jij of wie dan ook kunnen inkleuren en uploaden. Vervolgens wordt jouw kleurplaat geprojecteerd op het gemeentehuis van Hattem. Hoe bijzonder is dat!

Wanneer

13 nov - 3 dec 2023
  • elke dinsdag: - uur
  • elke woensdag: - uur
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur
  • elke zondag: - uur

Prijzen

Entreeprijs
€ 10,00
Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 3,50
Entreeprijs senioren (vanaf 65 jaar)
€ 9,00
CJP prijs
€ 7,00

Museumkaarthouders gratis

Locatie

Anton Pieck Museum

Hoe het werkt
Stap 1: Kom naar het Anton Pieck Museum en vraag de kleurplaat van het Hattemse Stadhuis. Stap 2: Ga in het Atelier aan de slag met felle kleuren en toffe materialen om jouw eigen meesterwerk te creëren. Je kunt de plaat ook meenemen en thuis digitaal aan de slag gaan of op de traditionele manier met papier werken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Stap 3: Upload jouw ingekleurde kleurplaat uiterlijk 3 december via de inleverknoppen op de website: https://www.visithattem.nl/kleur-de-hanze-hattem/

Kom kijken
Kom tussen 22 en 30 december naar Hattem en bewonder de mooiste meesterwerken. Het kan zo maar dat jouw kunstwerk wordt geprojecteerd op het Stadhuis van Hattem . En dat is super gaaf!