evenement

Galerie, Park- en Beeldentuin De Schoppert

wanneer
1 mei - 25 september
plaats
Hattem

Inmiddels meer dan vijftig jaar werkt en bouwt Anna Kroes dagelijks aan haar Park- en beeldentuin De Schoppert in Hattem. “Mijn paradijsje” noemt ze het steevast en dat is het zeer zeker!

Galerie, Park- en Beeldentuin De Schoppert in Hattem.

Een bezoek aan de park- en beeldentuin van Anna Kroes is een belevenis voor de zintuigen. De 1,2 hectare grote tuin heeft in de afgelopen maanden een kleine transformatie ondergaan en is weer open voor het publiek.

Wanneer

1 mei - 25 sep 2024
  • elke woensdag: - uur

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Gratis toegang

Locatie

Galerie, Park- en Beeldentuin De Schoppert

De tuin is ingedeeld in diverse thema’s zoals de Gele tuin, het Sprookjesbos en het Rozentrapezium, die elk hun eigen sfeer hebben. Bij een wandeling door lommerrijke bospaadjes en langs smaakvol ingerichte borders, wordt de bezoeker verrast door speelse elementen en prachtige doorkijkjes. Sculpturen van het Hattemer Beeldhouwersgilde verfraaien het geheel. Tevens zijn er een vijver, een hoendervolière, een moestuin en een kunstgalerie.

Bij het theehuis is koffie en thee te krijgen en is het heerlijk vertoeven op het terras of onder de notenboom. Anna is altijd aanwezig en vertelt graag over haar zelf gecreëerde paradijsje.

De Schoppert is open van mei t/m september op woensdag van 10:00 - 16:30 uur. Adres: Groeneweg 18 Hattem. De toegang is gratis. www.tuinenhattem.nl