evenement

Najaarsconcert Muziekvereniging Ontwaakt

wanneer
27 november
plaats
Hattem
19:45

Bij deze nodigen wij u graag uit voor het najaarsconcert van Ontwaakt op 27 november a.s., aanvang 19.45 uur in MFC de Marke. Wij hebben ernaar uitgekeken om u na twee jaar weer te kunnen uitnodigen voor een muzikale avond.

Het studieorkest is onder leiding van Sandra Mulder aan het repeteren om een mooi programma te laten horen. Zij zullen onder andere Queen of the Dolomites en Star Wars: The Force Awakens uitvoeren, waarin herkenbare thema’s uit de film Star Wars te horen zullen zijn.

Ook de slagwerkgroep heeft een gevarieerd programma ingestudeerd. Zij zullen de stukken Kumi-Daiko, Drum Clash, Escape artist en een bekend nummer van een heavy metal band aan jullie laten horen.

Wanneer

Locatie

MFC De Marke

Na een korte aanloopperiode heeft het A-orkest een variërend programma voor u op de lessenaar staan. Onder leiding van dirigent Arno Groeneveld hoort u de swingende Brazilian Samba Medley, de mars Leonesse en Windows of the World. En in deze tijd van het jaar kan het stuk Autumn Leaves natuurlijk ook niet ontbreken.

Om aan de huidige maatregelen rondom het coronavirus te voldoen krijgt u toegang tot het concert na het tonen van een geldige QR-code i.c.m. een geldig identiteitsbewijs. Dit zal bij de ingang gecontroleerd worden, waarna u een polsbandje krijgt. Toegang van het concert is gratis.

We zien u graag op 27 november om samen met ons te genieten van een muzikale avond. De zaal is geopend vanaf 19.15 uur. In de pauze zal een verloting worden gehouden.