Angelart Kunst&Zo

plaats
Hattem

Beeldende kunst en Ambachten
Angelart is de galerie winkel van Angela Peters en Herman de Weerd. Hier kan je terecht voor beeldende Kunst van Angela zelf en van kunstenaars uit de regio. Van handgemaakte producten en bijzondere cadeautjes tot beeldende kunst. Onder het genot van een heerlijke kop koffie, thee en huisgemaakte taart kan je alles rustig aanschouwen.

“Wij willen verbinden”, Angelart Galerie Hattem biedt ruimte aan kunstenaars en makers uit de omgeving. Daarbij is het belangrijk dat de kunst en de producten van mooie kwaliteit zijn en duurzaam is. De kunst moet de beschouwer raken. Het doel is om kunstenaars en makers een podium te geven en hun werk zichtbaar wordt voor een groter publiek. En om aandacht te geven aan diverse soorten van ambachten. Daarnaast kan je bij Angelart Kunst&Zo ook terecht voor workshops, heerlijke koffie, thee, limonade en een ambachtelijk stuk taart.

Bij Angelart wordt ook tijd en ruimte gemaakt voor het aanbieden van workshops en lessen maar omdat workshops op lokatie niet altijd mogelijk zijn en omdat niet iedereen tijd heeft om naar een fysieke workshop of cursus te gaan kan je via onze website ook thuisworkshop pakketten en online thuis lessen volgen.

Contactinformatie

Angelart Kunst&Zo