Proeven, beleven en genieten van de tongstrelende lekkernij: chocolade

Chocoladefestival Hattem

Zaterdag 26 oktober 11.00 - 17.00 uur
Hattem tovert om tot een chocoladeparadijs. Kom kijken naar de demonstraties en prachtige showstukken. Uiteraard is er ook volop te proeven en kunnen kinderen meedoen aan leuke activiteiten met chocolade.

Op zaterdag 26 oktober tovert Hattem om tot een chocoladeparadijs. Je kijkt je ogen uit bij de vele demonstraties en prachtige showstukken. Ook is er volop te proeven en te koop bij de beste chocolatiers. Er zijn leuke kinderactiviteiten en ook kunst en kapsels met chocolade, niets in te gek. Kom in Hattem genieten van de wondere wereld van chocolade.

Volg het laatste nieuws op onze Facebook en Instagram

Zaterdag 26 oktober 11.00 - 17.00 uur

Chocoladelekkernijen
Chocoladefestival Hattem is proeven, beleven en volop genieten van chocolade in alle denkbare variaties. Ontmoet chocolatiers, ontdek boeken over chocolade, proef frisdrank gemaakt van het sap van de cacaoboon en smul van oliebollen, donuts of churros met chocolade, engelse fudge, chocoladelollies en prijswinnende bonbons. Witte, pure, melk en ruby chocola, gevulde chocola, chocola met noten of chocola met een smaakje: het is allemaal te vinden op zaterdag 26 oktober in Hattem!

Bakkers klaar? Bakken maar!
Liefhebbers van het programma "Heel Holland Bakt" kennen dit startsein van programma maar al te goed. Dit jaar is er een speciaal "Heel Holland Bakt plein" waar oud deelnemers uit verschillende jaargangen HHB aan deelnemen.
Benieuwd wie er op zaterdag 26 oktober bij aanwezig zijn? We houden je op de hoogte.

Kinderactiviteiten
Aan de kinderen wordt ook volop gedacht. Ze kunnen chocolademuffins versieren en chocoladelollies maken.
In de Dijkpoort kun je schilderen met chocolade en genieten van het mooie uitzicht over de stad.
Ook is er een bungee trampoline en draaimolen.

De rijen kinderen bij kapsalon Whair zullen er ook dit jaar weer ongetwijfeld zijn; dankzij de creaties van deze haarkunstenaars lopen weer vele kinderen met prachtige creaties door Hattem. Met pure, bruine of witte chocola, sprinkles en marshmallows worden de mooiste ingevlochten of stoere kapsels gemaakt.