Lekker eten, genieten van goede wijnen en ontspannen door de stad slenteren.

Hattem Culinair Walk

Smaakroute met heerlijke gerechten & delicatessen, gezellige live muziek en culinaire verrassingen.
Vrijdag 12 juli 2024 15.00 – 21.00 uur

Culinaire verrassingen
Kom al wandelend langs horecazaken, delicatessenwinkels en kramen genieten van verrassende foodspecialiteiten en delicatessen. Van bistroklassiekers tot voortreffelijke gerechtjes en van chocolade proeverij en Hanze ijs tot fantastische wijnen en speciaal bier. Zo kun je op één avond van 11 verschillende restaurants & delicatessezaken genieten.

Hoe het werkt
U koopt vooraf een ticket online en kunt op de dag zelf een stempelkaart ophalen bij het Toeristisch Informatiepunt. Op deze stempelkaart staan de deelnemers en op de plattegrond vindt u de locaties van de deelnemende adressen. Na uw eerste bezoek, loopt u samen met uw gezelschap naar het volgende restaurant waar u opnieuw uw stempelkaart laat zien en zo van restaurant naar delicatesse zaak de leukste culinaire plekken van Hattem ontdekt.

TICKETS

De aanmeldingen gaan snel!
Boek daarom vandaag nog dit leuke dagje uit voordat alle plekken uitverkocht zijn.

Sfeervolle straten en gezellige live muziek
Een wandeling leidt u langs eeuwenoude monumenten, gezellige terrassen, live muziek en pittoreske steegjes. Om je heen zie je mensen met een grote glimlach op hun gezicht omdat zij, net als jij, ook zo genieten. Bij elk restaurant of delicatessezaak waar je komt word je gastvrij ontvangen en geniet je van de historische binnenstad en lekkernijen.

Live muziek:
Sfeervolle muziek maken de gezelligheid compleet. Van gevoelige soul tot bruisende (black)gospel tot aanstekelijke pophits, meeslepende krakers tot swingende zomerse reggae. Op het marktplein zijn diverse muziek optredens en op het Kerkplein is er kindervertier met o.a. een springkussen.
15.00 - 17.00 uur Max en Maria
17.00 - 19.00 uur Gospelkoor D-Vote
19.00 - 21.00 uur Sweet Skankin

De aanmeldingen gaan snel, boek daarom vandaag nog dit leuke dagje uit voordat alle plekken uitverkocht zijn.

Smaakroute langs 11 adressen

Kidsroute (5 te bezoeken adressen)

Er is ook een speciale route voor €7,50 met lekkers voor de kinderen.
Op het Kerkplein is een springkussen om tussendoor lekker te spelen.

Volg het laatste nieuws op onze Facebook en Instagram