Hattemse Golf & Country Club

plaats
Hattem

De Hattemse Golf & Country Club ligt in de bosrijke omgeving van het charmante Hanzestadje Hattem. De baan van de Hattemse Golf dateert van 1930 en is in Nederland één van de zestien golfbanen die voor de oorlog ontworpen zijn. De uitdagende 9-holes baan heeft 4 bosholes in deels heuvelachtig terrein en 5 holes die in het typisch Gelderse IJssellandschap liggen en is mooi, compact, gevarieerd, en zeer uitdagend voor zowel golfers met hoge als lage handicap. Golf is een gezonde buitensport die door zowel echtparten/partners als gezinnen samen kan worden beoefend.

Lid worden van de Hattemse Golf is meer dan alleen golfen. Er is een actief verenigingsleven en naast de diverse competitieve en recreatieve wedstrijden worden er diverse andere activiteiten ontplooid. Nieuwe leden worden vanaf het begin begeleid, zodat ze regelmatig kunnen spelen en in contact komen met andere leden. Er zijn aantrekkelijke lespakketten voor beginnende golfers, waarbij golfsets ter beschikking kunnen worden gesteld.

Ook bezoekende golfers zijn natuurlijk meer dan welkom. Bent u als golfer op bezoek in de regio, dan zijn er altijd (huur)golfsets beschikbaar om te komen golfen.

Er zijn interessante opties om zakelijke belangen en golfen te combineren, zoals meerdere soorten bedrijfslidmaatschappen of een lidmaatschap van Business Golf Hattem. Voor sponsoren heeft de Hattemse Golf een zeer interessante ledendoelgroep.

De Hattemse Hoeve

De Hattemse Hoeve verzorgt de horeca in het sfeervolle clubhuis. Het heeft een gezellig restaurant gedeelte, een zonnig terras met zicht op de golfbaan en bij de grote open haard is het goed toeven na een sportieve ronde. U kunt er terecht voor een kop koffie met gebak, lunch, borrel of diner. Ook het houden van vergaderingen, een feest of andere groepsfestiviteiten behoren tot de mogelijkheden. Telkens weer blijkt dat bezoekers onder de indruk zijn van de prachtige natuur en prima horeca faciliteiten. Kom gerust een keer langs!

Restaurant de Hattemse Hoeve 0384441909 www.dehattemsehoeve.nl

Contactinformatie

Hattemse Golf & Country Club