Genieten van spectaculaire aanbiedingen en leuke activiteiten.

Langste dag

Om het begin van de zomer te vieren bruist het centrum van Hattem op zaterdag 22 juni van de activiteiten. De vele winkels hebben speciaal voor deze dag tal van aantrekkelijke aanbiedingen en vele leuke acties.

Livemuziek
Tijdens deze gezelligheid mag live muziek natuurlijk niet ontbreken! Op diverse plekken brengen diverse muzikanten muziek ten gehore. Zoals een duo op saxofoon en contrabas die een mix van jazz en popnummers spelen. Een muzikale act die swingende dixieland en golden oldies voorbij laat komen en met hun humor een glimlach op je gezicht toveren. Op het Marktplein en Tinneplein is een speciaal programma met vele koren. Hierover later meer. Eetcafé de Kruusing en Ons Genoegen organiseren ’s avonds nog een optreden samen met de Bad Shoes die tot in de late uurtjes doorgaan.

Kinderprogramma:

  • Springkussen en Vier op een rij XL op het Kerkplein
  • Op het pleintje bij het Toeristisch Informatiepunt kunnen kinderen zich professioneel laten schminken tussen 8.30 tot 12.30 uur.
  • Tekentafel met speciale Dijkpoort kleurplaat. Kom je mee kleuren?

Op zaterdag 22 juni zijn de winkels al vanaf 8.00 uur ’s ochtends geopend en bruist het in het centrum van de activiteiten. Voor alle vroege vogels zijn er in de ochtend spectaculaire aanbiedingen, voor de minder vroege vogels is er in de middag ook nog van alles te doen.