Vrijwilligers gezocht!

  • Leestijd 2 minuten

Geen evenementen en Toeristisch Informatiepunt zonder vrijwilligers. Wil je een steentje bijdragen aan één van de evenementen in de stad? En lijkt het je leuk om toeristen te informeren over onze mooie Hanzestad? We kunnen wel wat enthousiaste mensen gebruiken.

Onmisbaar werk
Om de stroom van mensen en verkeer in goede banen te leiden, zijn verkeersregelaars onmisbaar. Heb je nog geen ervaring als verkeersregelaar? Geen probleem! Je kunt zelf een gratis online cursus volgen of een verkeersregelaarsavond bijwonen waar alles wordt uitgelegd en gezamenlijk de online cursus volgt. Je ontvangt een verkeerscertificaat dat een jaar geldig is. Meer informatie hierover vindt je op: www.verkeersregelaarsexamen.nl. Dankzij jouw inzet help je mee aan een betere verkeersdoorstroming en fijn bezoek aan een onze stad.

Uniek kijkje achter de schermen
Benieuwd wat er zich allemaal afspeelt vooraf aan evenementen? Als vrijwilliger heb je backstage toegang en maak je bijv. mee hoe Hattem in Middeleeuwse sferen wordt omgetoverd en geniet je samen met de bezoekers mee van de festiviteiten in de stad. Met flexibele diensten van slechts een paar uurtjes, maken vele handen licht werk en kun je na afloop zelf verder genieten op het event. Ben je liever creatief bezig of vindt je het leuk om kinderen te vermaken? Ook daarbij is al hulp welkom. Er vast iets leuks te bedenken waarbij jij jouw talent kunt inzetten voor onze mooie stad.

Toeristisch Informatiepunt & stadsgidsen
Als gastheer of -vrouw bij het Toeristisch Informatiepunt (TIP) sta je bezoekers aan Hattem te woord. Je bent ambassadeur van de stad en kunt de bezoeker enthousiast informeren over bezienswaardigheden en activiteiten in Hattem en omgeving. Ben je meer geïnteresseerd in de geschiedenis van de stad, kun je goed vertellen en lijkt het je leuk om als stadsgids bezoekers rond te leiden? Ook dat kan! Neem gerust contact met ons op om te kijken of het iets voor je is.

Als vrijwilliger het verschil maken
Wil jij ook als vrijwilliger meewerken? Meld je dan aan via info@visithattem.nl.