Overnachten in Hattem

  • Leestijd 2 minuten

Kom je deze zomer naar Hattem? Bekijk hier de overnachtingsplekken!

Hier vind je een overzicht van de B&B's en hotel in Hattem!
Deze liggen allemaal in of op korte (fiets)afstand van het centrum.

B&B Zuiderzee
Buitengewoon! Gastheer Frans van der Zwaag heet u van harte welkom in Bed en Breakfast Zuiderzee. Gelegen op het erf van de voormalige bakkerij “Koopman” aan de voet van de oude IJsselbrug In Hanzestad Hattem op de grens met de Veluwe en op enkele minuten fietsen van Zwolle.
Bekijk B&B Zuiderzee

Bed and Breakfast Hattem
Deze kleine bed and breakfast met één kamer voor maximaal twee personen is ideaal gelegen tussen de prachtige fiets- en wandelroutes van de Veluwe en langs de IJssel. Op slechts 5 minuten lopen van de historische binnenstad van Hattem. Met onder andere het Anton Pieck Museum, het Voerman Museum en Nederlandse Broodmuseum. En met gezellige terrassen en restaurantjes en unieke winkeltjes.
Bekijk Bed and Breakfast Hattem

B&B De Rivierduin
Op nog geen 100 meter afstand van de IJssel vindt u een boerderij met een Bed & Breakfast. Welkom bij B&B De Rivierduin. Een unieke locatie op nog geen 2,5 kilometer van het centrum van Hanzestad Hattem.
Bekijk B&B De Rivierduin

Aparthotel Hattem
In het historische centrum, aan één van de oudste straten van Hattem, vindt u Aparthotel Hattem. In 2021 is het voormalig slagerspand volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een hotel. Aparthotel Hattem is het enige hotel in de Hanzestad Hattem.
Bekijk Aparthotel Hattem

Bekijk hier de overige overnachtingsplekken in Hattem.