Bed and Breakfast Hattem

plaats
Hattem

Onze kleine bed and breakfast met één kamer voor maximaal twee personen is ideaal gelegen tussen de prachtige fiets- en wandelroutes van de Veluwe en langs de IJssel. Op slechts 5 minuten lopen van de historische binnenstad van Hattem. Met onder andere het Anton Pieck Museum, het Voerman Museum en Nederlandse Broodmuseum. En met gezellige terrassen en restaurantjes en unieke winkeltjes.

De kamer is op de begane grond met een terras. U kunt bij uw reservering kiezen tussen een groot tweepersoonsbed met aparte dekbedden of twee éénpersoonsbedden. Verder heeft de kamer een eigen badkamer met douche en toilet, een aparte zithoek en een ontbijttafel. Wij serveren ‘s morgens het ontbijt met een uitgebreid assortiment van streekproducten op uw kamer. U heeft de beschikking over een Nespresso koffieautomaat, een waterkoker, mini koelkastje, televisie, airco en gratis WiFi. Gebruik van koffie en thee zit bij de kamerprijs in. Ook kunt u gebruik maken van het heerlijke zithoekje in de tuin waar u bij mooi weer ook van uw ontbijt kunt genieten.

Er zijn twee fietsen die u gratis kunt gebruiken. Komt u met uw eigen fietsen, dan kunt u die veilig stallen in ons afsluitbare fietsenhok.

Contactinformatie

Bed and Breakfast Hattem