B&B De Rivierduin

plaats
Hattem

B&B De Rivierduin
Op nog geen 100 meter afstand van de IJssel vindt u een boerderij met een Bed & Breakfast. Welkom bij B&B De Rivierduin. Een unieke locatie op nog geen 2,5 kilometer van het centrum van Hanzestad Hattem.

De Bed & Breakfast beschikt over twee ruime, modern ingerichte kamers. En het mooie is: beide kamers bieden een vrij uitzicht over de IJssel. De ligging van B&B De Rivierduin is dan ook ideaal. In no time fietst u door de uiterwaarden, geniet u van de bossen of wandelt u door het historische centrum van Hattem.

Kamers
De 2-persoonskamers van de B&B zijn voorzien van alle gemakken en beschikken over ruime boxspringbedden, die eventueel van elkaar af kunnen worden geschoven. De inrichting is modern en de kamers zijn voorzien van gratis draadloos internet (WiFi). De luxe ingerichte badkamer en het aparte toilet zijn toegankelijk voor de gasten van beide kamers.

Gastvrijheid
Echte gastvrijheid is waar het om draait bij B&B De Rivierduin. Al sinds 2010 is Ali van der Worp gastvrouw en wordt alles in werking gezet om het de gasten naar hun zin te maken. Een uitgebreid ontbijt met verse vruchten en/of fruit, eieren en zuivelproducten wordt geen dag overgeslagen. Verder staan er iedere dag diverse soorten brood en warme broodjes klaar voor de gasten. Een lunchpakketje maken om mee te nemen voor onderweg? Ook dat is geen probleem. Het draait immers om échte gastvrijheid.

Tussen beide kamers in vindt u de knusse woonkeuken waar iedere ochtend het ontbijt wordt geserveerd. Dé plek om even te ontspannen en de plannen voor de dag door te nemen. Het ontbreekt hier dan ook niet aan informatieboekjes en gidsen over Hattem en de Veluwe. Bij mooi weer kunt u ook rustig buiten genieten van de rust op het heerlijke terras.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over B&B De Rivierduin of een kamer reserveren? Ga dan naar www.benbderivierduin.nl, stuur een e-mail naar info@benbderivierduin.nl of bel 06 – 53 77 11 24.

Contactinformatie

B&B De Rivierduin