Retraite De Hezenberg

plaats
Hattem

Op landgoed de Hezenberg helpen wij mensen om wezenlijke veranderingen te realiseren of te bezinnen op het leven. Wij doen dit met behulp van specialistische GGZ-behandelingen (klinisch en ambulant), ambulante basis GGZ, pastorale begeleiding (met verblijf en ambulant) en retraites (zowel begeleid als onbegeleid). We werken op basis van de meest recent wetenschappelijke inzichten en vanuit een open christelijke identiteit. We gaan graag samen met onze gasten op weg, in hoopvol vertrouwen en het geloof dat verandering mogelijk is.

Specialistische en basis GGZ
Een psychiatrische stoornis kan je leven volledig beheersen. Specialistische zorg kan dan noodzakelijk zijn. Aandacht voor zingeving maakt de Hezenberg tot een unieke plek waar je als waardevol mens gezien wordt.

Pastorale begeleiding
Als je bent vastgelopen, heb je naast verdriet en verwarring vaak veel vragen: ‘Waarom overkomt mij dit? Wat moet ik met mijn leven? Waar is God eigenlijk?’. Op de Hezenberg is er ruimte voor deze vragen. Samen onderzoeken we hoe jij weer vooruit kunt.

Retraite en bezinningsactiviteiten
Soms is het goed even stil te staan en je te bezinnen. Op de Hezenberg kun je leren om te verstillen. Door stil te worden kan er ruimte ontstaan om je te bezinnen op dat wat van belang is voor jou. Nadenken over stappen die je moet of wilt nemen, of je af te vragen wat het doel is in jouw leven. Iedere zondag is er voor belangstellenden een kapelviering om 10.00 uur.

Contactinformatie

Retraite De Hezenberg