Aparthotel Hattem

plaats
Hattem

In het historische centrum, aan één van de oudste straten van Hattem, vindt u Aparthotel Hattem. In 2021 is het voormalig slagerspand volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een hotel. Aparthotel Hattem is het enige hotel in de Hanzestad Hattem.

Ervaar het comfortgevoel en geniet van de luxe eenvoud. Elegant, warm en stijlvol zijn woorden die ons hotel omschrijven, gecombineerd met een modern-klassieke uitstraling.

Aparthotel Hattem beschikt over vijf kamers, waarvan drie kamers op de begane grond en twee ruime loft-suites op de eerste verdieping. Twee loft-suites en twee kamers op zijn voorzien van een pantry met kookgelegenheid, koelkast en afwasmachine. Iedere kamer heeft een eigen luxe badkamer en toilet. Overal in het hotel maakt u gebruik van gratis WiFi en het hotel is compleet rookvrij. Wij bieden geen ontbijt aan. In samenwerking met het Anton Pieck museum hangt er op elke kamer een reproductie van één van de werken van Anton Pieck.

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, checkt u bij Aparthotel Hattem digitaal in én uit. Wanneer dit u uitkomt. Er is geen fysieke receptie.

Voor meer informatie nodigen wij u uit om onze website te bezoeken www.aparthotelhattem.com en ons te volgen op Instagram @apart.hotel.hattem en Facebook Aparthotel Hattem.

Contactinformatie

Aparthotel Hattem

voorzieningen

Ligging

  • In het centrum

Faciliteiten hotel

  • Familiekamers

Voorzieningen hotelkamer

  • Koffie/Thee faciliteiten