Bowling Hattem

plaats
Hattem

Bowling Hattem is al jaren een begrip in de regio. Ons bowlingcentrum is centraal gelegen aan de rand van Hanzestad Hattem, op een steenworp afstand van Zwolle, nabij de snelwegen A28 en A50. Bowling Hattem is gelegen binnen ‘t Heem waar voldoende ruimte is om gratis te parkeren. Ons bowlingcentrum beschikt over 6 volautomatische moderne bowlingmachines met computergestuurd scoringsysteem. Geniet van een potje ontspannen bowlen of bent u meer een competitieve bowler? Bowling Hattem verwelkomt u graag in ‘t Heem in Hattem.

Bowling Hattem heeft 6 moderne bowlingbanen. De banen zijn volautomatisch en uitgerust met een computergestuurd scoringsysteem. Gezellig en leuk voor jong en oud!

Recepties, Feesten en Partijen
Bowling Hattem is bij uitstek DE locatie wanneer er iets valt te vieren. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een jubileum, een familiefeest, een personeelsfeest, een vrijgezellenfeest of een verjaardag, Voor alle gelegenheden maken wij een passend arrangement. U gaat op onze bowlingbanen sportief de stijd met elkaar aan in een gemoedelijke ambiance met gezellige muziek en lichteffecten. Voor, tijdens en na het bowlen kunt u gedurende uw feest genieten van een hapje, een drankje of de andere culinaire verwennerijen die wij aanbieden. Bowling Hattem is een prachtige feestlocatie die zich leent voor zowel grote gezelschappen als een intieme bijeenkomst in een kleine kring.

Vergaderlocatie
Bowling Hattem is ook zeer geschikt voor het organiseren van vergaderingen of andere zakelijke bijeenkomsten. Wilt u in een rustige, comfortabele omgeving vergaderen op een centraal gelegen locatie met gratis parkeervoorziening? Dan bent u bij Bowling Hattem aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het ontzorgen tijdens het vergaderen. In onze sfeervolle en modern ingerichte multifunctionele zaal is de privacy gegarandeerd. In een vrijblijvend gesprek informeren wij u graag naar de diverse mogelijkheden.

Contactinformatie

Bowling Hattem