Maak een wandeling en kom eten bij de foodtrucks op landgoed Molecaten

Molecaten Ruiterdag

wanneer
15 oktober
plaats
Hattem
09:00 - 17:30

Op zaterdag 15 oktober doen ruim 200 eventingruiters en hun paarden mee aan crosscountry van de Molecaten Ruiterdag op het gelijknamige landgoed in Hattem. Het is een route van ruim drie kilometer, met zo’n 30 hindernissen door de prachtige bossen.

Op zaterdag 15 oktober doen bijna 200 eventingruiters en hun paarden mee aan crosscountry van de Molecaten Ruiterdag op het gelijknamige landgoed in Hattem. Het is een route van ruim drie kilometer, met zo’n 30 hindernissen door de prachtige bossen. Bezoekers zijn van harte welkom om het crosscountry traject te wandelen. Sommige stukken in het bos zijn normaal gesproken niet toegankelijk en speciaal voor dit evenement opengesteld. ↵ ↵ Kom ook zeker een kijkje te nemen op het terrein bij het oude natuurzwembad ‘De Watermulder’ aan de Randweg. Speciaal voor de Molecaten Ruiterdag is hier ‘Hattem Playa’ ingericht, een promodorp met verschillende foodtrucks. “Voor veel Hattemers is het oude zwembadterrein een nostalgische plek,” zegt Wichert Fikse, voorzitter van de organiserende vereniging Hippisch Hattem. “Het zwembad is onderdeel van een spectaculaire waterhindernis. Toeschouwers kunnen hier genieten van de paardensport en gezellig een hapje of drankje nuttigen bij een van de vele horecapunten op dit terrein.”

Gratis toegang De Molecaten Ruiterdag is gratis toegankelijk. Ook honden zijn welkom, mits aangelijnd. Voor het parkeren van auto’s van bezoekers aan de Eliselaan vraagt de organisatie een kleine bijdrage. Kom daarom zoveel mogelijk te voet of met de fiets.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

De Molecaten Ruiterdag is gratis toegankelijk. Ook honden zijn welkom, mits aangelijnd. Voor het parkeren van auto’s van bezoekers aan de Eliselaan vraagt de organisatie een kleine bijdrage. Kom daarom zoveel mogelijk te voet of met de fiets.

Locatie

Camping Landgoed Molecaten