evenement

Hanze Escape Event - boek nu!

wanneer
13 - 14 mei 2023
plaats
Hattem

Op 13 en 14 mei vindt een uniek event plaats in de 9 Hanzesteden, speciaal voor het Hanzejaar! Alleen in dít weekend is de speciale Hanze Escape Event te spelen, dus houdt je agenda vrij en speel deze leuke game in Hattem!

Boek nu!
Hanze Escape Event in Hattem

In de vroege ochtend van 5 september 1786 sluipt Herman Willem Daendels door de straten van Hattem. Bij elke hoek van de straat stopt hij even om te kijken of er soldaten patrouilleren. De afgelopen dagen is het erg onrustig geweest in de Hanzestad. Herman heeft de grootste moeite met de besluiten van stadhouder Willem V en laat dat ook duidelijk merken. Maar dat had hij beter niet kunnen doen...

Wanneer

-
-

Locatie

Centrum Hattem

De stadhouder, ook wel De Prins genoemd, is de onruststoker zo zat dat hij generaal Spengler en zijn troepen naar Hattem heeft gestuurd. Zonder al te veel moeite veroverde de generaal de stad. En nu heeft hij het gemunt op Herman. Herman moet maken dat hij wegkomt. Gelukkig heeft de herriemaker weleens gehoord van de geheime uitgang van Hattem. Maar waar kan hij die vinden? Met een boekje vol aanwijzingen gaat hij op pad. Lukt het Herman om uit handen te blijven van de generaal?

Weet jij alles over deze Hanzesteden en kun je met jouw team de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur vinden? Speel dan deze speciale Hanze Escape Event, een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. De tijd tikt… ook omdat deze speciale editie alleen op 13 en 14 mei is te spelen!

De Escape Tours van de Hanzesteden zijn altijd te spelen, maar special voor het weekend van 13 en 14 mei zijn er speciale games met extra vragen en raadsels over de Hanzesteden en het Hanzejaar 2023.

Elke Hanzestad heeft een eigen Hanze Escape Tour met bijbehorende ranglijst. Weet jij met jouw team in de top 3 te komen aan het eind van het weekend? Dan val je in de prijzen!