evenement

Lentefair Alpe d’Huzes

wanneer
6 mei
plaats
Wapenveld
11:00 - 16:00

Lentefair Alpe d’Huzes. Met kramen, springkussen, eten en drinken op de fantastische buitenlocatie van Molen de Vlijt. Een taartenbakwedstrijd met Jan en Erna van Heel Holland Bakt in de jury! Samen bouwen aan een betere toekomst!

Op zaterdag 6 mei as organiseren wij een Lentefair, waarbij de volledige opbrengst van de organisatie naar de Alpe d’Huzes gaat. Op 1 juni hopen wij met twee teams: Keizer/Thermal Comfort Systems en team Schuurhuis/Lankman ICT bestaande uit deelnemers uit Wapenveld, Hattem, Zalk, Kamperzeedijk, Hattem en Zalk, op 1 juni de Alpe d’Huez op te fietsen of op te wandelen om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker en kwaliteit van leven ná kanker. Samen zetten wij onmacht om in kracht.

Tussen 11.00 en 16.00uur staan er op de buitenlocatie van Molen de Vlijt in Wapenveld kramen met mooie spullen en een springkussen klaar! Er kan gezellig iets gegeten en gedronken worden.

Wanneer

-

Locatie

Molen de Vlijt/Vriezes erfgoed

  • Adres Groteweg 54
    8191JX Wapenveld

Daarnaast wordt er een taartenbakwedstrijd gehouden, voor jongeren tot en met 15 jaar en voor deelnemers vanaf 16 jaar. Het thema van deze wedstrijd is ‘Bergen Zoetigheid’. Niemand minder dan bakkers Jan en Erna van Heel Holland Bakt zijn hiervoor onze juryleden! De hoofdprijs van de taartenbakwedstrijd in beide categorieën is een workshop ‘bakken’ die Jan en Erna zullen geven. Het regelement is te vinden op de Facebookpagina: Zalk naar de Alpe 2023 Wil je meedoen of wil je het regelement via de mail ontvangen, stuur een bericht naar Bakethecake@ziggo.nl

De entree is gratis, er zullen boxen staan waar een gift in gedaan kan worden en er zullen QR codes hangen, zodat een gift digitaal gegeven kan worden.

Wij hebben er heel veel zin in, bouwt u met uw komst mee aan een betere toekomst? Wij zien u graag op zaterdag 6 mei!