Vadesto Panorama Paviljoen

plaats
Hattem

Het Paviljoen, gelegen op een dijk, biedt een uniek uitzicht, ook vanaf het grote terras, over de IJsselwaarden en het natuurgebied van de Wiesenbergerkolk. Het geheel drempelvrije restaurant ligt aan de gratis parkeerplaats bij het centrum, dus uitstappen voor de deur!

Met het mooiste terras in grote omgeving, voor een rustig koffiemoment, een spetterend feest of andere bijeenkomst, wordt het Paviljoen terecht genoemd dé A-locatie van Hattem, geopend voor individuele bezoekers en groepen tot 200 personen.

Het gezellige Paviljoen is tevens het startpunt van de bekende Natuurboottochten en de vele bijzondere Outdooractiviteiten, die geweldig te combineren zijn met een bezoek aan ons restaurant en een familie- of bedrijfsfeest of een leuke break bij een zakelijke bijeenkomst. Individuele bezoekers, wandelaars en fietsers vinden hier een riante rustlocatie voor een heerlijke kop koffie, hapje of drankje. Ook in de winter is hier altijd iets te bewonderen.

Groepen kunnen hier uitstekend terecht in één van de zalen of op het grote terras, voor een gastvrije ontvangst in ontspannen sfeer. Een geweldige locatie met uitstekende keuken voor een uitgebreid koud/warm buffet of barbecue, een gezellige High-Tea, een spetterende bruiloft, actief bedrijfsfeest, zakelijke bijeenkomst, een ontspannen uurtje voor een hapje en drankje met familie of leuk kinderfeest.

Goede faciliteiten zijn uiteraard beschikbaar zoals gratis WiFi, maar ook uitstekende drempelvrije sanitaire voorzieningen, douches en mindervalidentoilet.

Contactinformatie

Vadesto Panorama Paviljoen